portfolio Portfolio

Staverse Jol

Screen shot 2013 12 17 at 15.18.29 PM

http://www.staversejol.com/


Voor dit project heeft 12webpage samen met stichting Staverse Jol gekeken naar een vorm voor de website die overeen komt met de uitstraling die de Staverse Jol wil uitdragen. Tijdens dit gesprek kwamen we overeen dat de vormgeving gebaseerd kon worden op een van de basis templates van 12webpage. Een korte brainstorm sessie resulteerde in veel ideeën over de invulling van de website, keuze van kleuren en een aantal aanvullingen op de basis template.

Vervolgens kreeg 12webpage de vrijheid om een eigen interpretatie te maken en een test versie online te zetten. Vanuit deze test versie hebben we telefonisch de website doorlopen en zijn er afspraken gemaakt voor de definitieve website. In dit project hebben we samen gekeken naar de beste oplossing en is er in weinig tijd een mooie website gemaakt.

Klik op de foto hiernaast voor het resultaat.

Muziek Met Michiel

Screen shot 2013 12 12 at 16.46.07 PM

http://muziekmetmichiel.nl/thuis/


Michiel wou graag een website voor zijn workshop Muziek Met Michiel. Hij wou de vormgeving zelf regelen dus gaf 12webpage hem een aantal tips over de indeling en ongeschreven regels die het voor bezoekers gemakkelijker maakt om informatie te vinden. Doordat Michiel goed wist wat hij wou kon hij in samenwerking met 12webpage en vrienden die hem konden ondersteunen de vormgeving geheel zelf regelen. Daarmee heeft hij kosten bespaard en tegelijk een eigen uniek ontwerp voor zijn website gerealiseerd. Het eindresultaat van de website zie je hiernaast, klik gerust even op het plaatje of op de link hierboven om zijn website te bezoeken.

BenB Claercamp

Screen shot 2013 12 21 at 20.05.26 PM

http://www.benbclaercamp.nl/


Bed and breakfast Claercamp gevestigd in Rinsumageest is een rustgevende en gezellige bed and breakfast waar je tot rust kunt komen. Zij hadden al een website online maar waren niet goed vindbaar via google, tevens konden ze de site niet zelf beheren aan de hand van een CMS maar moesten ze telkens contact opnemen met de programmeur. 12webpage heeft het uiterlijk van de website lichtelijk vernieuwd en tevens het CMS voor ze ingericht zodat ze gemakkelijk de site kunnen aanpassen.

Slapen in Friesland

Screen shot 2014 10 06 at 13.42.46 PM

http://www.uniazathe.nl/


Ron en Cor hebben een prachtige Bed and Breakfast in het dorpje Ee. Ze hadden al jaren een website maar vonden de uitstraling van de site niet matchen met die van de BenB. Ze vroegen mij wat ik voor hun kon betekenen. Samen met Ron en Cor hebben we een ruige schets gemaakt van de nieuwe website en de uitstraling bepaald. Hiermee kreeg ik de goedkeuring van hun om te beginnen met fase 1(de eerste opzet). Ron en Cor zijn erg tevreden over hun website en vertelden me dat ze regelmatig complimenten krijgen over de website. Met dat compliment ben ik natuurlijk erg blij.

Waxclusive

Waxclusive

http://waxclusive.nl


Waxclusive,

Een fantastische jonge dame, muzikant, leven expert, creatief en een waxshop in Zwolle.
Het is altijd weer leuk om samen met haar te brainstormen over een goede oplossing, binnen de huisstijl passende uitbreidingen van de website, die ze zelf kan beheren. Soms is het even zoeken maar samen komen we altijd tot een goede  oplossing. Klick op op de afbeelding om snel de site te bekijken of klik op de link hierboven om de site in een nieuw tabblad te openen.

Gitaarhero

Gitaarhero

http://www.gitaarhero.nl


Gitaarhero,

Ooit begonnen met een Wordpress theme, maar nu veel makkelijker te beheren.
met een eigen mp3 speler, score borden en een persoonlijke pagina voor leerlingen om dit allemaal te bekijken.

Dit is een van de eerste web projecten waar ik mee ben begonnen. Inmiddels wordt deze website uitgebouwd tot een wereldwijd platform.

De Kanselarij

DeKanselarij

http://www.dekanselarij.nl


De Kanselarij, de broedplaats van kennis en kunde.

Een prachtig historisch gebouw wat nu dient als het kloppende hart van spraakmakende kennisontwikkeling en ondernemersactiviteiten.

Op dit moment mag ik deel uitmaken van een van de vele ondernemers die dit pand kent. Zo mocht ik ook de website en bookingstool voor de Kanselarij ontwerpen en programmeren.

Ready Steady Internship

Screen Shot 2016 01 19 at 10.45.14

http://www.readysteadyinternship.eu


Een internationaal project waarbij studenten doormiddel van het invullen van een vragenlijst opzoek kunnen naar een interessante stage plek. Een Leuk project met een ontwerp van Juiced Designs.