pakket 1 Website Basis

Wat zit er allemaal begrepen in het Website Basis pakket?

 

1 jaar gratis hosting(daarna v.a. €40,- per jaar)

Vormgeving doe jij zelf.

Geoptimaliseerd voor mobiel.

Onbeperkt aantal pagina's.

Bij het definitief online zetten, vullen wij eenmalig uw website met tekst en plaatjes. 

Foto pagina, Video pagina, Contact formulier, Sociale media integratie.

Contact pagina met Google maps

 

Voor slechts €60,- per jaar heeft u een onderhoudspakket waarmee wij de wijzigingen die u doorgeeft voor u toepassen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u zelf geen affiniteit met computers heeft en dit aan iemand anders over laat.

 

Lees hieronder de uitgebreide informatie.

 

Stap 1

Met website basis ben je zelf verantwoordelijk voor de vormgeving. We maken een afspraak waarbij we jou wensen voor je website bespreken. 12webpage geeft je tips geven, waar rekening mee te houden en je kan gebruik maken van een aantal voorbeeld websites om je op weg te helpen.

 

Stap 2

Wanneer je tevreden bent over je eindontwerp wordt de website samen met jou nog een keer nagelopen voordat 12webpage de website gaat programmeren.

 

Stap 3

We gaan een domeinnaam voor je aanvragen en een passend hosting pakket.

 

Stap 4

Er wordt een testversie online gezet en je hebt nu nog een laatste mogelijkheid om kleine wijzigingen aan te geven voordat de website officieel online gaat. Mocht je na stap 4 meer wijzigingen willen aanbrengen dan worden daar extra kosten voor in rekening gebracht. 

 

De hosting besteed 12webpage uit bij Antagonist.nl. Antagonist is fulltime bezig met het hosten van website's. Daarmee heeft het op dit gebied veel ervaring en blijft het op de hoogte van zaken als: Veiligheid en nieuwe ontwikkelingen. 
Juist omdat Antagonist zich volledig richt op hosting, kunnen zij een scherpere prijs aanbieden en tegelijk kwaliteit bieden. In andere woorden: 12webpage houdt zich bezig met waar wij goed in zijn en laat de hosting over aan een bedrijf die daar goed in is.