icon+ Website Plus

Wat zit er allemaal begrepen in het Website Plus pakket?

 

1 jaar gratis hosting(daarna v.a. €40,- per jaar)

Een van de vormgevers waarmee 12webpage samenwerkt bespreekt samen met jou de vormgeving. Hierdoor kan je website een compleet eigen uitstraling krijgen die veel verder gaat dan bij "website basis". Kijk ook even naar de  ontwerp tips van 12webpage, deze kunnen je helpen bij het omschrijven van de uitstraling van je bedrijf

Geoptimaliseerd voor mobiel.

Onbeperkt aantal pagina's.

Bij het definitief online zetten, vullen wij eenmalig uw website met tekst en plaatjes. 

Foto pagina, Video pagina, Contact formulier, Sociale media integratie.

Contact pagina met Google maps

 

Voor slechts €60,- per jaar heeft u een onderhoudspakket waarmee wij de wijzigingen die u doorgeeft voor u verwerken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u zelf geen affiniteit met computers heeft en dit graag aan iemand anders over laat.

 

Lees hieronder de uitgebreide informatie.

Stap 1

Met website plus werk je samen met een vormgever. Deze kan je helpen bij het ontwerp van je bedrijfslogo of bij het bepalen van je huisstyle. 12webpage kan een vormgever voor jou uitzoeken maar dat mag je natuurlijk ook zelf doen als je dat graag wil. De kosten van een vormgever verschillen per vormgever en zijn O.A afhankelijk van het aantal werkzaamheden die voor jou verricht worden.

 

Stap 2

Wanneer je tevreden bent over je eindontwerp levert de vormgever zijn ontwerp aan 12webpage en gaan we beginnen met programmeren.

 

Stap 3

Er wordt een testversie online gezet en je hebt nu nog een laatste mogelijkheid om kleine wijzigingen aan te geven voordat de website officieel online gaat. Mocht je hierna nog meer wijzigingen willen aanbrengen dan worden daar extra kosten voor in rekening gebracht. 

 

Stap 4

De hosting besteed 12webpage uit bij Antagonist.nl. Antagonist is fulltime bezig met het hosten van website's. Daarmee heeft het op dit gebied veel ervaring en blijft het op de hoogte van zaken als: Veiligheid en nieuwe ontwikkelingen. 
Juist omdat Antagonist zich volledig richt op hosting, kunnen zij een scherpere prijs aanbieden en tegelijk kwaliteit bieden. In andere woorden: 12webpage houdt zich bezig met waar wij goed in zijn en laat de hosting over aan een bedrijf die daar goed in is.